Heeft u een goede stucadoor nodig?

Sierpleister

De meest toegepaste wandafwerking is ongetwijfeld sierpleister. Sierpleister is een verzamelnaam voor een aantal verschillende stucadoorpleisters. Sierpleister is een mooie en decoratieve manier om uw kamer een stijlvol uiterlijk te geven. Sierpleister is verkrijgbaar in iedere gewenste structuur. Het hecht op vrijwel iedere ondergrond, is sterk, blijft lang schoon en geeft een vertrek een ruime indruk.

Er zijn diverse soorten sierpleisters verkrijgbaar, onder andere:

  • structuurputz (granol)
  • spachtelputz
  • rustiekputz (barok)

Duurzaam

Sierpleisters zijn een goede keus voor een sterke en duurzame wandafwerking. Bij dagelijks gebruik is sierpleister bijna niet kapot te krijgen. Goed aangebrachte sierpleister geeft een enorme meerwaarde aan uw woning. Het geeft uitstraling aan iedere ruimte en is daarnaast makkelijk in onderhoud. U kunt kiezen uit verschillende structuren in iedere denkbare kleur!

SJ Stucadoor werkt enkel met kwalitatieve materialen, wat een groot verschil maakt in het eindresultaat. Kijk verder op onze website voor meer informatie over de verschillende sierpleisters, of neem gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.

Bedankt voor uw bezoek. Als u een stucadoor nodig heeft die zich onderscheid door kwaliteit, dan horen wij graag van u!