Heeft u een goede stucadoor nodig?

Sierlijsten

Sierlijsten of kooflijsten worden meestal toegepast in combinatie met een ornament. Een sierlijst komt u vaak tegen in een ouder huis, maar tegenwoordig is het ook mogelijk ze tegen te komen in een nieuw huis.

SJ Stucadoor krijgt steeds meer de vraag een sierlijst aan te brengen. Het is niet meer nodig over een authentiek huis te bezitten om een sierlijst te laten plaatsen. U brengt op deze manier gemakkelijk een extra sfeer en afwerking aan uw interieur.

Alles is mogelijk

Ouderwetse sierlijsten kunnen er misschien wat oubollig uitzien. Maar vandaag de dag is er genoeg keuze uit de moderne variant van de sierlijst. Voor iedere stijl is er wel een mogelijkheid en het is ook mogelijk een volledig maatwerk te ontwerpen of laten ontwerpen.

De sierlijsten zijn niet meer zo prijzig als vroeger. De productie gebeurt veel sneller, omdat er meestal met mallen wordt gewerkt. De meeste sierlijsten worden dus tegenwoordig machinaal gemaakt. De lijsten zijn van gips of kunststof en worden met de hand gemonteerd.

Imitatie sierlijsten

Het is ook mogelijk imitatie sierlijsten te maken, bij bijvoorbeeld de renovatie van een oud pand. De stukadoors van SJ Stucadoor overleggen graag met u wat de mogelijkheden zijn voor het realiseren van uw sierlijst. Via ons contactformulier zullen onze specialisten u zo snel mogelijk verder helpen. Natuurlijk geheel vrijblijvend. Wij horen graag van u!

Bedankt voor uw bezoek. Als u een stucadoor nodig heeft die zich onderscheid door kwaliteit, dan horen wij graag van u!