Heeft u een goede stucadoor nodig?

Raapwerk

Raapwerk vormt de basislaag voor diverse vormen stucwerk en is geschikt voor ruwe ondergronden, zoals gemetselde wanden. Met raapwerk is het mogelijk scheve wanden recht en glad te maken. Hierbij worden er meerdere lagen stucwerk aangebracht om de ruwe wanden en plafonds egaal en waterpas te maken. Raapwerk wordt ook wel vlakzetten genoemd.

Vaak gebeurt raapwerk machinaal maar soms ook traditioneel met de hand. Deze stuclaag kan daarna afgewerkt worden met bijvoorbeeld sierpleisters en schuurwerk. Ook voor tegelwerk is dit een ideale ondergrond.

Ronde ondergrond

Raapwerk kan ook op ronde ondergronden worden aangebracht, denkt u maar aan een open haard of de draaiing in een trap. Meestal wordt er een gipsproduct gebruikt, behalve bij badkamers en andere natte ruimtes, daarvoor wordt er een cementgebonden pleister gebruikt.

SJ Stucadoor verzorgt al uw raapwerk. Wij werken met vakkundige stukadoors en maken enkel gebruik van kwalitatieve materialen en producten. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan op onze website. Onze specialisten helpen u graag verder.

Bedankt voor uw bezoek. Als u een stucadoor nodig heeft die zich onderscheid door kwaliteit, dan horen wij graag van u!